Azonosító v. e-mail:

Jelszó:

Világ:
Játékosunk írta:

„A Végzetúr játék olyan, mint az ogre. Rétegekből áll. Bárhány réteget fejtesz is le róla, újabb és újabb mélységei nyílnak meg. Míg a legtöbb karakterfejlesztő játékban egy vagy több egyenes út vezet a sikerhez, itt a fejlődés egy fa koronájához hasonlít, ahol a gyökér a közös indulópont, a levelek között pedig mindenki megtalálhatja a saját személyre szabott kihívását.
A Végzetúr másik fő erőssége, hogy rendkívül tág teret kínál a játékostársaiddal való interakciókra, legyen az együttműködés vagy épp rivalizálás.”

Morze - V3

még több ajánlás

Basibozuk és dr.TROLL szörnye csatája

A csatát Basibozuk szemszögéből látod.
Basibozuk
VS
dr.TROLL szörnye
Idomított állataid, Ballangó Mihály, egy 6923. szintű, Pipás Pista, egy 6896. szintű, Csonka Bálint, egy 6889. szintű és Tükör Gubicza József, egy 6781. szintű állat is részt vesznek a csatában. Rohanni kezdtek egymás felé.
dr.TROLL szörnye feléd dob egy főnixtűz varázslatot. 410969 pontnyit sebzett. Kritikus sebzés! A varázslat hatással van rád: -1141 Támadás, -1140 Védekezés, -1140 Erő, -1140 Taumaturgia. A negatív aurád sebez rajta 2453 életpontot.
Futás közben egy árnyéktűz igéjét mormolod. (-680 VP). dr.TROLL szörnye futás közben kitérni próbál. Csak 1 életpontot vesztett.
Regenerálsz 476 életpontot. Ellenfeled 476 ÉP-t sebződik.
Védekezőn felemeled fegyvered, de ekkor dr.TROLL szörnye egy alsó támadást indít. 22790 pontnyit sebzett rajtad. Kritikus sebzés! A tüskés bőröd sebez rajta 136 életpontot.
Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. Nem találtál! Ballangó Mihály, Pipás Pista, Csonka Bálint és Tükör Gubicza József acsarogva támadnak. 4 támadással 4 sebzés! Kritikus sebzés!
Regenerálsz 476 életpontot. Ellenfeled 476 ÉP-t sebződik.
dr.TROLL szörnye egy gyors támadást intéz feléd. Eltalált, sérültél 29232 pontnyit. Kritikus sebzés! A tüskés bőröd sebez rajta 175 életpontot.
Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. Nem találtál! Ballangó Mihály, Pipás Pista, Csonka Bálint és Tükör Gubicza József is támadnak. 2 támadással 2 életpontot sebeztek.
Regenerálsz 476 életpontot. Ellenfeled 476 ÉP-t sebződik.
dr.TROLL szörnye egy gyors támadást indít a Mágikus fegyverrel a lábad felé. Eltalált, sérültél 6301 pontnyit. Kritikus sebzés! A tüskés bőröd sebez rajta 38 életpontot.
Egy gyors támadást indítasz a Basibozuk fegyverével dr.TROLL szörnye lába felé. Fegyvered ártalmatlanul pattan le dr.TROLL szörnye páncéljáról. Ballangó Mihály, Pipás Pista, Csonka Bálint és Tükör Gubicza József is ellenfeledre vetik magukat. 3 támadással 3 sebzést okoztak. Kritikus sebzés!
Regenerálsz 476 életpontot. Ellenfeled 476 ÉP-t sebződik.
dr.TROLL szörnye pihenés nélkül támad. 4970 életpontot vesztettél. Kritikus sebzés! A tüskés bőröd sebez rajta 30 életpontot.
Egy gyors támadást indítasz a Basibozuk fegyverével dr.TROLL szörnye lába felé. Ellenfeled kivédte a csapást. Ballangó Mihály, Pipás Pista, Csonka Bálint és Tükör Gubicza József az oldaladon harcolnak. 3 támadással 3 sebzést okoztak. Kritikus sebzés!
Regenerálsz 476 életpontot. Ellenfeled 476 ÉP-t sebződik.
dr.TROLL szörnye rád veti magát, a Mágikus fegyverrel sebezhető pontot keres. Talált, 19091 ép-t sebződsz. Kritikus sebzés! A tüskés bőröd sebez rajta 114 életpontot.
Egy gyors támadást intézel ellenfeled irányába. dr.TROLL szörnye az utolsó pillanatban félreugrik. Ballangó Mihály, Pipás Pista, Csonka Bálint és Tükör Gubicza József is ellenfeledre vetik magukat. 3 támadással 3 sebzést okoztak. Kritikus sebzés!
Regenerálsz 476 életpontot. Ellenfeled 476 ÉP-t sebződik.
dr.TROLL szörnye egy gyors támadást indít a Mágikus fegyverrel a lábad felé. Könnyedén félrehajolsz.
Egy gyors támadást intézel ellenfeled irányába. Nem találtál! Ballangó Mihály, Pipás Pista, Csonka Bálint és Tükör Gubicza József az oldaladon harcolnak. 3 támadással 3 életpontot sebeztek. Kritikus sebzés!
Regenerálsz 476 életpontot. Ellenfeled 476 ÉP-t sebződik.
Ellenfeled már láthatóan fáradt, csak arra maradt ereje, hogy valahogyan megpróbálja kivédeni a csapásaidat.
Ellenfeled magasra emeli a fegyverét, a Basibozuk fegyverével gyorsan alulról támadsz. dr.TROLL szörnye 1 pontnyit sérült. Ballangó Mihály, Pipás Pista, Csonka Bálint és Tükör Gubicza József az oldaladon harcolnak. 2 támadással 2 sebzést okoztak. Kritikus sebzés!
Regenerálsz 476 életpontot. Ellenfeled 476 ÉP-t sebződik.
A csatában összesen 6776 sebzést okoztál, és 493353 sebzést kaptál.
Ellenfeled nyerte a csatát.

Basibozuk többi megosztott csatájaBöngészés a többi megosztott csata között
A Végzetúr online fantasy játék Ghalla fantasy világában játszódik, ahol egy egyedi karaktert fejleszthetsz. Megküzdhetsz más játékosokkal, de szövetkezhetsz is velük.

Ellenfeled:

dr.TROLL szörnye
400. szintű entitás

Viselt tárgyak

Mágikus fegyver
főnixtűz